Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Újabb diáksikerektől volt hangos a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium


Újabb szép sikerekkel gazdagították a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium tanulói a város és az intézmény hírnevét, közölte közösségi oldalán a gimnázium, mint írták:

Az idei tanévben folyamatosan beszámoltunk versenyeredményeinkről, melyek a tanév végéhez közeledve újabbakkal gyarapodtak. Versenyző diákjaink az elmúlt hetekben is szép eredményekkel gazdagították intézményünket.
A HEBE országos német projektversenyén („Hallo, Österreich!”) iskolánk csapata az 1. helyen végzett. A csapattagok: Balázs László, Togyeriska Krisztina, Gulyás Lili, Derecki Fanni 10. b osztályos diákok az egyéni és a közös feladatok teljesítése során egyaránt bizonyították, hogy nemcsak nyelvtudásuk, de kreativitásuk is kimagasló. A nyelvtanulás iránti elkötelezettségüket és versenyzői motivációjukat mutatja, hogy az ITS országos német versenyre is neveztek, ahol Balázs László és Togyeriska Krisztina 4. helyezést értek el. (Felkészítő tanáruk: Simon Anita)
A Privátbankár.hu által szervezett Pénzügyi Junior Klasszis 2021 versenyen iskolánk két csapata indult. Remek teljesítményükkel bejutottak a megyei, illetve az országos döntőbe. Az országos döntős „KözgazdÁSZOK” csapat tagjai: Gál Lili Tícia, Kóróczki Dávid 11.b, Togyeriska Krisztina, Balázs László 10.b osztályos diákok. A megyei döntős „A nagy felfedezők” csapat tagjai: Kun Petra Anna, Sebestyén Boglárka, Dicső Krisztián és Dicső László 10.b osztályos tanulók. (Felkészítő tanáruk: Szabó Sándor)
A Víz Világnapja alkalmából meghirdetett képzőművészeti pályázaton a középiskolai kategóriában diákjaink szép eredményeket értek el. Kovács Nóra 11.c osztályos tanuló az 1.helyen, Bernáth Barbara 9.b osztályos diák a 2. helyen, Skórán Dorottya 11.c osztályos tanuló a 3.helyen végzett, Varga Patrícia 11.c osztályos diákunk különdíjban részesült. (Felkészítő tanáruk: Molnár Lajos)
Gratulálunk diákjainknak és felkészítő tanáraiknak!