Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Új üzemanyagtöltő állomás jelenik meg Magyarországon – Itt lesznek új benzinkutak


Nagy tranzitútvonalak mentén létesít saját benzinkúthálózatot az Eurowag – közölte a cég kedden. A magát „az integrált közúti szállítási megoldások vezető európai szolgáltatója”-ként jellemző Eurowag Prime Network néven indítja el a kutakat, közleménye szerint „exkluzív szolgáltatások”-kal. Kim Coppens, az Eurowag Déli és Nyugati Régiójának Energiabeszerzési és Üzemeltetési vezetője így érvelt:

„A cél az, hogy minden olyan országban, ahol az Eurowag működik, legyen néhány Eurowag Prime üzemanyagtöltő állomás, ahol az ügyfelek a kiemelt lokációkon és legkedvezőbb árakon vehetnek igénybe színvonalas szolgáltatást. Ezek a töltőállomások vizuálisan is megkülönböztethetők lesznek, és alapfeltétel lesz a szolgáltatások magas színvonala.”

Jelenleg mintegy 70 Eurowag-kút üzemel szerte Európában, így Magyarországon is található néhány: az M1-es autópálya komáromi csomópontjánál, a 2-es főút menti Tolmácson, közel az M3-as Nyíregyháza-centrum csomópontjához, a 4-es úton. Térképen itt lehet őket megtekinteni.

Minden Eurowag kártyával rendelkező ügyfél megkülönböztetés nélkül igénybe veheti az Eurowag Prime töltőállomások szolgáltatásait, nem lesz szükség külön regisztrációra vagy tagsági kártyára – írják a rendszerről. Az Eurowag kiválaszt partnerkutakat a folyamatban, amiknek meg kell felelniük a támasztott követelményeknek.

A magyar piacra legutóbbi jelentős belépő a lengyel Orlen volt, ami egy nagy Mol-megállapodás keretében több kutat vett át a magyar cégtől.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük