Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Új online piacteret indít az OTP, mely az eMAG kihívója lehet


Váratlan bejelentést tett az OTP-csoport. A pénzintézet saját webshopot indít fizz.hu néven, amely a tervek szerint nyár végén indulhat el.

Forrás: Getty Images

Az OTP-csoport jelentette be, hogy hamarosan fizz.hu néven webshopot indít. A bank munkatársai már kedden tesztelni kezdték az oldalt, amelynek indulását nyár végére tervezik – közölte a Forbes.

A fizz.hu folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal és termékportfólióval rendelkező webshop, nem titkolt célunk pedig az, hogy a jövőben Magyarország egyik legjobb webáruháza legyünk

– olvasható a fizz.hu LinkedIn-profilján.

Az üzleti közösségi oldalon az is kiderült, hogy a cég ügyvezetőjének Szőcs Andrást jelölték meg, aki korábban a Molnál, a Salling Groupnál és a Tescónál is vezető szerepet töltött be.

Az OTP webáruháza az Emaghoz hasonlóan online piactérként üzemel majd – közölte a Forbes. Hozzátették, hogy a pénzintézet már évek óta dolgozik azon, hogy más területekbe is befektessen. Példaként említették a visszatérő startupprogramjaikat, valamint megjelenésüket a robotizációt és a magánegészségügyet érintő piacon. A lap úgy tudja, hogy a fizz.hu üzemeltetője az OTP Bank Nyrt. százszázalékos tulajdonában álló OTP Ecosystem Kft. Mint írták, az új webáruház dolgozói az Emagtól érkezhetnek.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük