Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Új fizetési módot vezetnek be Magyarországon – Íme a részletek


Elindult a Google Pay, a Garmin Pay és a Xiaomi Pay szolgáltatás.

Az OTP Bank ügyfelei számára három új wallet alkalmazás is elérhető, elindult a Google Pay, a Garmin Pay és a Xiaomi Pay szolgáltatás is – közölte a pénzintézet.

Az OTP Banknál eddig is elérhető volt a kártyadigitalizáció, Android és iOS eszközökön is, szeptember 5-től a három új népszerű fizetési megoldás is működik az OTP bankkártyáival, függetlenül attól, hogy Mastercard vagy Visa, betéti vagy hitelkártyáról van szó.

Akár több kártyát is digitalizálhatnak az ügyfelek az okoseszközre telepíthető elektronikus pénztárcába, és a digitalizált kártyákkal gyorsan és biztonságosan fizethetnek üzletekben, alkalmazásokban és az interneten is. Fontos azonban, hogy amennyiben Xiaomi Payt vagy Garmint Payt használ valaki – azaz okosórával és/vagy okoskarkötővel használja a walletek valamelyikét –, akkor az csak fizikai környezetben használható, azaz internetes vásárlása nem.

A Google Pay segítségével a bankkártyás fizetés összes előnye kihasználható Androidos, WearOS vagy Fitbit eszközökön, készülékeken. A Garmin Pay a Garmin okosórákon, a Xiaomi Pay Xiaomi okosórákon és okoskarkötőkön elérhető funkció. A Xiaomi okostelefonokon a Google Pay érhető el.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük