40 eve varos vasarosnameny

állás ajánlat

Az Agrova kft. egy olyan stabil, megalapozott szervezet, amely kiemelkedő minőségű talajbaktériumok kereskedelmével foglalkozik már 20 éve. Célunk, hogy ennek a baktériumos talajoltásnak az elterjesztésével a magyarországi termőtalaj minőségét igazán magasra emeljük.

Feladatok

Olyan személyt keresünk, aki az ügyvezetőt operatív teendőiben támogatja. Kezeli a cégben lévő szerződéseket és egyéb adminisztratív anyagokat (pl. engedélyeztetés, biztosítások). Feladatai közé tartozik továbbá a szervezet ügyvédjével való kapcsolattartás. Felelős a cégben lévő személyüggyel kapcsolatos teendők ellátásáért. Átlátja a cégben zajló folyamatokat és naprakész azokból.

Elvárások

Számunkra fontos, a megfelelő csapatmorál, ezért nyitott személyiséggel rendelkező, önálló munkavégzésre hajlandó személyt várunk erre a pozícióba, aki nem fél a kihívásoktól, képes előremutatóan gondolkodni valamint hajlandó a képződésre és fejlődésre.

A munkakör betöltéséhez elengedhetetlen a felsőfokú végzettség mellett a kkv területen szerzett tapasztalat és az aktív társalgási szintű angol nyelvismeret. Fontos a megfelelő megjelenés mind a hétköznapokban, mind hivatalos eseményeken. Ha magabiztos, jó tárgyaló- és szervezőképességgel rendelkező, folyamatszemléletű személy vagy, téged keresünk!

Előnyök

Külön örömmel tölti el cégünket, ha agrár vagy közgazdász végzettséggel rendelkezel.

Amit nyújtunk

Ha a tevékenységedet eredményesen végzed, nemcsak stabil pénzbeli értéket fogsz kapni, hanem egyéni képességek és tudás birtokába is kerülsz!

Munkavégzés helye

Település:
Nyíregyháza

Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?