Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Tovább terjeszkedik a traffibox – Elárasztják az országot a trükkös sebességmérők, már ide is kihelyeztek


Már Oroszlányban, a Mindszenti utcába, az ipari park felé is kikerült egy traffibox, de egy újabb helyszín is képbe került.

Fotó: kemma.hu

Komárom-Esztergom vármegyében két helyszínen volt traffibox: Nyergesújfalun a Kossuth utcában, illetve Tatán a Május 1. úton.

Ezentúl Oroszlányban is lesz ilyen készülék, az egyik a Mindszenti útnál már munkába állt. A másik veszélyes szakasz, ahova úgy döntött a rendőrség, hogy traffiboxot helyez ki, a Kecskédi utcában van, még a városhatárt jelző tábla előtt – írja a kemma.hu.

Nem véletlenül – állapítja meg a helyi lap, mert legutóbb másfél hónapja ütközött három autó a Kecskédi utcában, egy autóbusz, egy kisteherautó és egy személygépkocsi. Tavaly márciusban pedig a Dózsa György utca és a Kecskédi utca találkozásánál csattant három autó.

Két éve a Mindszenti utcánál történt súlyos baleset: két személyautó frontálisan ütközött a Mester utcai kereszteződésnél. Az egyik autó az oldalára borult, az eszméletlen, súlyosan sérült sofőrt az Oroszlányi Önkormányzati Tűzoltóság feszítő vágó berendezés segítségével vágta ki.

Azt is írják még, hogy hamarosan az Esztergom közelében lévő 117-es, dorogi elkerülőúthoz is kerül egy traffibox.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük