Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Több népszerű nagybank szolgáltatásai áll le hamarosan: az utalásokat és a telebankot is érinti


Az MBH közleménye szerint karbantartás miatt március folyamán újabb fennakadások várhatóak a bank honlapján, továbbá kiesések lesznek az MBH Netbank teljes rendszerében.

Március 24-én 22 órától március 25-én reggel 6 óráig rövid ideig kiesések várhatók az MBH Bank ATM-jeinél, továbbá rövidebb szünetek lehetnek a tranzakciós SMS-ek, illetve jóváhagyási kódok kiküldésében is, írja az MBH közleményében.

A karbantartás teljes ideje alatt elérhetetlenné válnak az MBH Bank applikációi, továbbá ebben az időszakban nem fog működni a Budapest Autó Ügyfélkapu sem.

Majdnem egy teljes napra leáll az Erste Bank is a héten, a szünet a pénzintézet több szolgáltatását is érinti. Mutatjuk, mely dátumot fontos megjegyezned.

Rendszerfejlesztés miatt a pénzintézet jó pár szolgáltatása szünetel majd március 22. 22 óra és március 23. 18 óra között.

Nem lesz elérhető az Erste TeleBank, a George App, a George Web, a vállalati Netbank, az Electra, a George App, az Erste Business MobilBank, de átmenetileg szünetelnek majd az SMS- és weboldal-szolgáltatások, valamint az API csatorna, az internetes vásárlások jóváhagyása és az online termékigénylés is. Fontos megjegyezni, hogy ebben az időszakban nem lehet majd ATM-en keresztül készpénzt befizetni belföldön, valamintaz azonnali átutalások indításával is meg kell várni a banki szünet végét.

AZONNALI ÁTUTALÁSOKAT SEM LEHET MAJD FOGADNI MÁRCIUS 23. 00:00 ÉS 02:00 KÖZÖTT.

A bank oldalán közétett felhívás szerint a banki szünettől függetlenül továbbra is elérhető lesz a George Web és a bankkártya tiltása TeleBankon keresztül, a MobilePay és a mobilegyenleg feltöltése is, és nem lesz akadálya a belföldi ATM-eken történő készpénzfelvételnek sem, ahogyan továbbra is fizethetünk és vásárolhatunk is bankkártyával POS terminálon keresztül.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük