Uniós és hazai forrásból csaknem 1,3 milliárd forintot fordított konzervgyártási technológiájának fejlesztésére a máriapócsi Gloster Zöldség-Gyümölcs Feldolgozó és Kereskedelmi Kft., mely több mint húsz éve van jelen a piacon különböző saját gyártású üveges zöldség és gyümölcs konzervekkel. A fő termékcsoportok a csemege uborka, paradicsomos termékek, paprikafélék, salátafélék, befőttek, melyekből évente közel 20 millió üveg készül. A vállalkozás elsődleges piacai jelenleg az Európai Unió államai, valamint Oroszország. A most elkészült fejlesztésnek köszönhetően megújult a komplex konzervgyártási technológia, melynek eredményeképpen nincs szükség tartósítószer adagolására, vagy egyéb mesterséges adalékanyag hozzáadására a vákuumzárási és hőkezelési eljárásnak köszönhetően. A beruházás révén a vállalat 78 munkahelyet tud megőrizni és további 8 főt tud foglalkoztatni.