Több körözött férfit is fogtak megyénkben a rendőrök

40 eve varos vasarosnameny

illusztráció

illusztráció

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. április 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai 2019. április 24-én Timáron elfogtak egy 23 éves rakamazi férfit. Ellene a Nyíregyházi Járásbíróság kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság is körözte, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, azt közérdekű munkával sem váltotta meg, ezért a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. Az egyenruhások a férfit előállítását követően őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. április 24-én a megyeszékhelyen elfogtak egy 43 éves nyírteleki férfit. Ellene a Nyíregyházi Járásbíróság csalás bűncselekmény elkövetése miatt rendelt el körözést. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?