40 eve varos vasarosnameny

mateszalkai-mtk-vitka-se-nb-ii-junior-kezilabda-15

[srizonfbalbum id=341]

Vásárosnamény – Tisztes helytállást és bravúros küzdeni akarást mutatott be ezen a hétvégén is Vásárosnamény-Vitka SE junior kézilabdázói. A Moldván Tibor által dirigált együttes Bereg és Szatmár rangadóján a Mátészalkai MTK csapatához látogatott. A mérkőzés hazai sikere nem volt veszélyben egy pillanatig sem, hiszen a motiváltan és küzdeni akarásból jelesre vizsgázó beregiek nem tudták felvenni a versenyt a kor és testi fölényben lévő hazai alakulattal.

Moldván Tibor vezetőedző: A mezőny legfiatalabb együttese vagyunk, sokat dolgozunk és mint a mai napon is jól látható volt, hogy lelkesen játszunk a pályán. A hiba minden mérkőzésben benne van, de a korosztálybeni különbséggel nem tudtunk ezúttal sem mit tenni. Gratulálok a csapatomnak a sportszerű és küzdelmes játékához.

Mátészalkai MTK – Vitka SE  54 -23  (27 – 8)

mateszalkai-mtk-vitka-se-nbii-junior-kezilabda-1

mateszalkai-mtk-vitka-se-nbii-junior-kezilabda-2

mateszalkai-mtk-vitka-se-nbii-junior-kezilabda-4mateszalkai-mtk-vitka-se-nbii-junior-kezilabda-3

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?