Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Krónikák, Beregi Sport krónikák, Regionális hírek, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vezér cikkek, Vitka

Tisztes vitkai helytállás a nagydobosi bajnokaspiráns ellen


Vitka SE - Nagydobosi LSE labdargo merkozes

Vitka – A bajnokaspiránssal találkozott a hétvégén a Megyei III. osztály Rétköz csoportjában szereplő Vitka SE csapata. A tabellát magasan vezető Nagydobosi LSE csapata a mérkőzést bajnokesélyeshez méltóan kezdte, ahol már az első negyedben három gólt szerezve jelezték győzelmi szándékukat. Az erejükhöz mértán tisztesen helyt álló Beregiek emellett számos ziccert kidolgoztak, de a mai napon a dobosiak hálóőrével nem tudtak kibabrálni. A második félidőben a hazaiakat emberhátrány is súlytotta, egy sérülést követően. Az emberhátrányban játszó hazaiak végül ugyan nagyarányú vereséget szenvedtek, de nincs miért szégyenkezniük, hiszen sportszerűen is nagyot küzdve, emelt fejjel jöhettek le a pályáról a lefújást követően.


Vitka SE - Nagydobosi LSE labdargo merkozes (1)Vitka SE - Nagydobosi LSE labdargo merkozes (4)Vitka SE - Nagydobosi LSE labdargo merkozes (3)Vitka SE - Nagydobosi LSE labdargo merkozes (2)


Vélemény, hozzászólás?