Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Telekomos ügyfelek figyelem! Másfél napos nagy leállás jön, sok minden nem fog működni


Sok minden nem fog működni a Telekomnál, 38 órás lesz a nagy leállás. Mutatjuk, mi nem fog működni.

Képünk illusztráció Fotó: Getty Images

A jövő héten a Magyar Telekom tervezett karbantartást hajt végre, érintve több ügyfélszolgálati és egyéb rendszert is. Ezen időszak alatt számos szolgáltatás elérhetetlen lesz, ezért javasoljuk, hogy ne próbáljon ügyet intézni a Telekomnál a jövő hét második felében. Az informatikai rendszerek karbantartása március 14-én 18 órától várhatóan március 16-án 8 óráig tart majd, írja a hvg.hu.

Ezen idő alatt szünetelni fog a Telekom alkalmazás, a Telekom-fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál is. Egyik telekomos felületen sem lehet majd egyenlegfeltöltést végezni, és különféle kiegészítő szolgáltatások sem lesznek elérhetők.

A mobilnetes keretet felhasználók számára a netbővítők megrendelése is szünetel, viszont a Telekom biztosítja a korlátlan mobilinternetet minden lakossági és üzleti ügyfele számára a karbantartás ideje alatt, automatikus aktiválással.

A lakossági (1414) és üzleti (1400) telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkciókkal működik ezen időszak alatt, és a várakozási idő hosszabb lehet. Március 14-én csütörtökön az üzletek is hamarabb, 18 órakor bezárnak.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük