Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Táblagépeket adományozott a kormány a nagycsaládosoknak, iskoláknak és a nyugdíjasoknak is


A kormány a népszámlálás során használt táblagépek egy részét az iskoláknak, a többit pedig civil szervezeteknek adományozta – közölte a miniszterelnök főtanácsadója a Facebook-oldalán vasárnap.

Nyitrai Zsolt a közösségi oldalára feltöltött videóban hozzátette, hogy a szolgáltató államban hisznek és partnerségben dolgoznak együtt a civil szervezetekkel. A népszámlálásnál használt táblagépeket a jövőben társadalmi csoportok használhatják feladataik elvégzésénél és a kommunikációban.

Modern eszközöket kaptak mások mellett a nagycsaládosok, a polgárőrök, a fogyatékossággal élők, a nyugdíjasok csoportjai, az önkéntes tűzoltók és a cukorbetegek is – ismertette a miniszterelnök főtanácsadója. Nyitrai Zsolt úgy fogalmazott: „Magyarország kormánya megbecsüli és támogatja a civil érdekképviseletek munkáját, működését. Számíthatunk egymásra!” A közösségi oldalra feltöltött videóban Kővári Edit, az Autisták Országos Szövetségének elnöke, Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke és Hazuga Károly, a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének elnöke is megköszönte a kapott modern eszközöket.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük