Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi sziréna, Katasztrófavédelmi hírek, Nyírségi sziréna, Országos sziréna, Rétközi sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Szabolcsi sziréna, Szatmári szíréna, Vezér cikkek

Súlyos bírságot kockázta! Vasárnapig vissza kell váltani a megmaradt tűzijátékokat


Elkezdődött a megmaradt tűzijátékok visszaváltása. A megmaradt vagy hibás, a hármas kategóriába sorolt pirotechnikai eszközöket, vagyis azokat, melyeket csak nyílt helyen lehet használni, vasárnapig kell visszavinni az árusoknak. Ezek birtoklása hétfőtől szabálysértésnek minősül, és akár 150 ezer forintos bírsággal is járhat.

Már javában zajlik a megmaradt tűzijátékok visszaváltása – csak néhány nap van rá.

A megmaradt vagy hibás, a hármas kategóriába sorolt pirotechnikai eszközöket, vagyis azokat, melyeket csak nyílt helyen lehet használni, vasárnapig kell visszavinni az árusoknak. Ezek birtoklása hétfőtől szabálysértésnek minősül, és akár 150 ezer forintos bírsággal is járhat.

Bereczki Dávid pirotechnikus az M1 aktuális csatornán azt mondta: a fel nem használt termékeket le kell adni tárolásra vagy megsemmisítésre.

Nyitókép: Facebook/katasztrófavédelem