Közzétette - Kategória - Szatmár - Szabolcs - Rétköz térség hírei

Stand up comedy élőben Fehérgyarmaton


Stand Up Comedy LIVE

Fellép: Orosz Gyuri, Rekop György, Valtner Mályki Miklós

A stand up comedy élőben a legjobb! Ha szereted a Showder Klub humoristáinak műsorát a TV-ben, akkor ezt az előadást imádni fogod. Élőben tényleg minden más, nem csak kövérebbek és/vagy alacsonyabbak a humoristák, hanem viccesebbek is. Itt aztán semmit nem vágunk ki, kendőzetlenül eléd tárják a legfrissebb poénokat, és kifulladásig nevettetnek. Ráadásul az előadás után még egy fotóra is elcsípheted a humoristákat, ha akarod meg is ölelgetheted őket, de ne áruld el nekik, hogy ezt mi mondtuk!

Műsoridő: 80 perc
Kapunyitás: 18:00
Start: 19:00

FONTOS!

Az eseményeinkre a belépés az aktuális kormányrendeleteknek megfelelően lehetséges.

Amennyiben az előadást az aktuális kormányrendeletek miatt nem tudjuk megtartani, az ászf VII. pontjának, 2. bekezdésének megfelelően nem jár vissza a jegy ára, hanem átváltható egy későbbi előadásra.

JEGYEK:
Normál jegy elővételben: 3.500 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen: 4.000 Ft/fő.
Diákjegyek elővételben: 2.000 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen 2.500 Ft/fő.

Jegyek online és a helyszínen is elérhetőek elővételi áron. Helyszíni jegyvétel nyitvatartási időben: Fehérgyarmati Móricz Zsigmond Városi Művelődési Ház és Könyvtár – 4900 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17.

Az előadásra telefonon keresztül is lehetőség van jegyet foglalni elővételi áron hétköznaponként 10:00 és 18:00 között az alábbi telefonszámon:
+36 70 943 7585. A telefonos foglaláshoz a következő adatokat szükséges megadni: név, e-mail cím, melyik előadásra, hány jegyet szeretne foglalni. Amennyiben nem érte el kolléganőnket, 24 órán belül visszahívja Önt!

Normál ár: 3.500 HUF
Diákjegy ár: 2.000 HUF