Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Sokakat érintő, fontos közleményt adott ki egy hazai bank: leállások jönnek, itt vannak az időpontok


Karbantartásokat fognak végezni a K&H Banknál az elkövetkező időszakban, ami miatt többórás kimaradások várhatók majd a szolgáltatásokban.

A pénzintézet februárra és márciusra már a leállások konkrét időpontját is meghatározta. A K&H a weboldalán közölte, hogy szolgáltatásaik javítása érdekében egész évben előre eltervezett fejlesztéseket és karbantartásokat végeznek minden csütörtök 23:00 és péntek 02:00 közötti időtartamban. Ezekben az órákban az összes elektronikus azonosítású banki szolgáltatásban és az azokon elérhető pénzügyi, kiegészítő pénzügyi, valamint befektetési szolgáltatásában lassulást vagy átmeneti szünetelést tapasztalhatnak a felhasználók.

Februárra és márciusra már konkrét leállási időpontokat is meghatároztak:

2023. február 12-én 2:00 és 06:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a kimenő azonnali utalási szolgáltatás nem lesz elérhető.

Ezt követően 2023. február 25-én 0:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhatnak a felhasználók a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta szolgáltatásaiban és az azokon elérhető pénzügyi, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásokban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain.

2023. március 5-én 01:00 és 04:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhatnak majd az ügyfelek a K&H SZÉP Kártya, a 3D Secure, a K&H e-bank, a K&H mobilbank, a K&H e-portfólió, a K&H e-posta, a K&H Electra szolgáltatásaiban és az azokon elérhető pénzügyi, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain.

A karbantartásokat szombatra vagy vasárnapra időzítették, hogy azok ne okozzanak komoly fennakadást az ügyfeleknek. A K&H közleményében hangsúlyozza: a rendszerkarbantartással járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük