Közzétette - Kategória - Külföldi hírek

Serpenyővel és kutyapórázzal verte halálra egy nő a 9 éves fiát

A 9 éves Emrik Osuna, az Egyesült Államok-beli Meridianben élt, és a mostohaanyja, Monique Osuna verte halálra. A 27 éves nő előállításakor elmondta a rendőröknek, hogy éjszakánként a vécébe zárta a szerencsétlen kisfiút, akinek ott kellett aludnia – írta meg a KTVB.

A nő odahaza dolgozott a koronavírus-járvány miatt, és mivel a gyermek sem járhatott iskolába, megunta a vele való törődést, rajta kívül ugyanis még három másik gyermekéről is gondoskodnia kellett.

Többek között serpenyővel és kutyapórázzal ütlegelte, nem is csoda, hogy a fiúcska belehalt a sérülésekbe. Az édesapja, Erik Osuna a kihallgatás során elismerte: tudott arról, hogy a felesége hogyan bánt Emrikkel, és hogy csak rizzsel és vízzel etette. Amikor a rendőrök kiszálltak a helyszínre, a holttestet megdöbbentő ütésnyomok csúfították el, a fiú száján, és mellkasán pedig hányásnyomok éktelenkedtek.

Bár a mentők megpróbálták a kórházban az újjáélesztését, nem jártak sikerrel. A szomszédok, illetve Osunáék rokonai így vélekedtek:

SZEGÉNY EMRIKNEK CSAK SZERETETRE LETT VOLNA SZÜKSÉGE, DE NEM KAPTA MEG.

/www.borsonline.hu/