Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Segítséget kérnek a mentősök, rengeteg riasztást kapnak


A korábbi napi 3000 helyett az elmúlt napokban 4300-nál is több sürgős esethez riasztották a mentőket. Eközben mintavételi igények is húszezres nagyságrendben érkeznek a mentőszolgálatokhoz, írja az Országos Mentőszolgálat legfrissebb bejegyzésében.

A mentők mindent elkövetnek annak érdekében, hogy minden esetben gyorsan a helyszínre érjenek, és ehhez most a közlekedők segítségét is kérik.

“Előfordulhat, hogy a mintavevő egységeink szükség szerint szabálytalanul parkolnak a mintavétel idejére, ezért egyrészt megértést kérnek, valamint, hogy a szirénázó-villogó mentőautóknak minden körülmények között biztosítsanak szabad utat. Köszönjük” – írják a bejegyzésben.

❗️SEGÍTSÉGET KÉRNEK A MENTŐK❗️
Az egész országban izzanak a vonalak a mentésirányításokon. A korábbi átlagos napi 3000 helyett, 4300-nál is több sürgős esethez riasztották a mentőket az elmúlt napokban, miközben a mintavételi igények is húszezres nagyságrendben érkeznek a mentőszolgálathoz. Az életmentők ebben a kiélezett helyzetben is mindent elkövetnek, hogy minden esetben gyorsan helyszínre érjenek, ám ehhez a közlekedők segítségét kérik. Előfordulhat, hogy mintavevő egységeink szükség szerint “szabálytalanul” parkolnak a mintavétel idejére, ezért egyrészt megértést kérünk, valamint, hogy a szirénázó-villogó mentőautóknak minden körülmények között biztosítsanak szabad utat a forgalomban. KÖSZÖNJÜK❗️🚑❤️