40 eve varos vasarosnameny

Vásárosnamény SE - Tarpa SC U16 bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)

Vásárosnamény – Újabb nehéz feladat várt a Bereg szívének utánpótlás alakulatára, akik a Megyei U16-os Bajnokság LKeleti csoportjának hetedik fordulójában Csenger csapatához látogatott vendégjátékra. A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, akik mkár az első félidőben négy találattal köszöntek be a Naményiak hálójába. A második félidőben a Beregiek játéka mind támadásban, mind pedig védekezésben jelentős javulást hozott, melynek eredményeképpen sikerült kozmetikázniuk az eredmény, de egyenlíteniük már nem sikerült.

csenger - vasarosnameny u16 bajnoki labdarugo merkozes (1)csenger - vasarosnameny u16 bajnoki labdarugo merkozes (3)csenger - vasarosnameny u16 bajnoki labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?