Közzétette - Kategória - Titkok - Rejtélyek - Összeesküvés elméletek

Rejtélyes tárgyat fedeztek fel a Nemzetközi Űrállomás körül


Scott C. Waring azt állítja, hogy ez az egyelőre azonosítatlan objektum, azért érkezett a Föld közelébe, hogy megfigyeljék az emberi életet.Nemrégiben a NASA tett közzé fotókat a Nemzetközi Űrállomásról és annak jelenlegi állapotáról, amit a tervek szerint 2030-ig terveznek használni az országok.

Azonban az ismert ufókutató, Scott C. Waring is megvizsgálta a képeket és hihetetlen dolgokat fedezett fel.

Saját internetes blogján az UFO Sightings Dailyben osztotta meg, hogy a NASA által publikált képeken nem csak az űrállomás fedezhető fel.

A felvételeken titokzatos arany színű tárgyak lebegnek, ami a szakértő szerint földönkívüli objektumra utal és az emberi élet tanulmányozása miatt érkezett bolygónk légköréhez.

„Ezek az aranyszínű tárgyak nem tűnnek űrhulladéknak vagy űrszemétnek, fémszerű a kinézetük és arany, néhol enyhén barna árnyalatúak, mintha űrhajók lennének a Föld pályáján” – írta a képekhez Waring.

Tavaly egy magát szintén űrlénykutatónak nevezett férfi, azt állította, hogy a Nemzetközi Űrállomás mellett egy egész idegen hadiflottát kapott lencsevégre, akik azért jöttek, hogy elfoglalják a Földet. Az általa közzétett felvételeket egy videómegosztó portálon tette közzé.