Közzétette - Kategória - Nyírség hírei, Nyírségi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg-megye hírei

FACEBOOK VIDEÓK

FACEBOOK OLDAL

RENDEZVÉNY KÉPEKBEN

TWITTER BEJEGYZÉSEK

INSTAGRAM KÉPEK

Rátámadt és megöléssel fenyegette a kiérkező mentősöket Nyírbogdányban

ratamadt-es-megolessel-fenyegette-a-kierkezo-mentosoket-nyirbogdanyban

A mentőszolgálat munkatársai Nyírbogáton láttak el egy sérült férfit 2016. október 8-án 0 óra 20 perc körül. Az ellátásra szoruló fiatal egyik barátja akadályozta a mentősöket a munkavégzésben, szidalmazta és megöléssel fenyegette őket. A mentősök miután a sérültet – akadályoztatásuk ellenére – a mentőautóba helyezték, az agresszív férfi betörte az esetkocsi ajtajának egyik üvegét.

A rendőrök a mentőszolgálat munkatársainak bejelentése után még a helyszín közelében elfogták a 20 éves helybeli férfit. A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai B. Patrik nyírbogáti lakost, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és rongálás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség a gyanúsítottal szemben vádemelési javaslatot tett és kezdeményezte a gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/BeregiHirek/videos/1136928456396212/” width=”650″ height=”365″ onlyvideo=”1″]

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Vélemény, hozzászólás?