Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Őrizetbe vették a díszfát rongáló nyírmadai férfit


rendőrség 53

Illustráció

Nyírmada – Rongálás szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság egy 25 éves nyírmadai férfit, aki 2016. június 19-én Nyírmada belterületén kitört egy díszfát.

További összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 19-én történt rendőrségi eseményeiből:

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 34 éves helyi lakos ellen. A férfi 2016. június 19-én egy demecseri sörözőben kiabált, majd a tulajdonost verekedésre hívta, melyet a kiérkező rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem hagyott abba. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2016. június 19-én Baktalórántházán elfogták P. B. 34 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság pénzhamisítás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit előállították és őrizetbe vették.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük