Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Regionális hírek, Rendezvények, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Óriási vásárosnaményi sikerek az országos virágkötészeti versenyen


IMG_9786

Vásárosnamény, Budapest – Idén is  megrendezésre került az Adventi virágkötészeti kiállítás és vásár Budapesten. Az Iparművészeti Múzeumban 2015. november 20-22. között, immár 24. alkalommal fogadta be az adventi virágkötészeti kiállítást, és színes kézműves vásárt, ahol ismét izgalmas családi programok várták a látogatókat. A gyermekek és felnőttek megismerhették az ünnep szerepét a néphagyományokban, adventi koszorút és ajándékokat készíthetnek, játékos múzeumpedagógiai foglalkozáson, vásári komédián és bibliadráma foglalkozáson vehetnek részt. Időszaki kiállításokon pedig bepillantást nyerhettek a kiállításrendezés kulisszatitkaiba. 

Óriási vásárosnaményi sikerek az országos virágkötészeti versenyen (2)

Az én adventi koszorúm – felnőtt virágkötészeti versenykiíráson minden versenyző készen hozhatta a minimum 60 cm átmérőjű adventi koszorúját. Minden technikai megoldás és anyag használata megengedett volt a versenyen. A Bereget és Vásárosnaményt ebben a kategóriában Nagy Katalin képviselte, aki kiemelkedő teljesítményével, második helyezést ért el a versenyen.

Óriási vásárosnaményi sikerek az országos virágkötészeti versenyen (21)

Ugyan ebben a kategóriában Nagy Katalin fia, Nagy Gábor gyönyörű kompozícióját a zsűri harmadik legjobbként értékelte.

Gratulálunk a Flamingó virágüzletnek, hogy újabb elismerést és sikert hozott a Beregnek, a Beregből!

[slideshow_deploy id=’92244′]

Óriási vásárosnaményi sikerek az országos virágkötészeti versenyen (16) Óriási vásárosnaményi sikerek az országos virágkötészeti versenyen (4)

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük