Közzétette - Kategória - Tech hírek: PC - Mobil tippek-trükkök érdekességek

Óriási bejelentést tett az legnagyobb mobilszolgáltató, sok magyar nagyon örülhet ennek a hírnek


Új adatcsomagok állt elő a szolgáltató, reagálva a megváltozott ügyféligényekre, így többek között a megnövekedett adatfogyasztásra is. A Vodafone most két új adatcsomagot vezet be, a Mobilnet 150 GB + 1500 GB-ot kifejezetten a növekvő adatigény kielégítésre tervezték. Ez akár arra is alkalmas, hogy kiváltsa a vezetékes internetet. A 150 GB főidőben felhasználható adatmennyiség felett további 1500 GB áll rendelkezésre főidőn kívül.

Kiemelt kép: Mohos Márton /24.hu

Az 1500 GB ráadásul már 22 órától 8-ig terjedő idősávban is használható. Az előfizetés tablettel vagy akár 1 forintos WIFI hotspottal is választható, 7 990 Ft/hó, illetve már meglévő vagy frissen vásárolt Vodafone mobil előfizetés mellé 6 990 Ft/hó havidíjjal.

Egy másik új díjcsomag neve Digitális Jólét Alapcsomag 5 GB, amely így egy rendkívül kedvezményes díjcsomag. A korábbi 1 GB helyett 5 GB adatmennyiséget biztosít a szolgáltató, a Vodafone 1 990 forintos hívidíjért. Ráadásul az új adatcsomag belföldön és az Európai Unióban is használható teljes egészében.

Az új díjcsomagok érkezésével a Vodafone Magyarország kivezette a a Digitális Jólét Alapcsomagot, illetve a Homenet+ csomagot is.