Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Óriási bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt., magyarok tízezrei fognak örülni ennek a hírnek


A sportfogadók március 5-től a Tippmix új Youtube-csatornáján és a legnagyobb podcast felületeken egy új sportműsorral is találkozhatnak.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. közleményében írtak arról, hogy a Mester2es című műsor labdarúgás és fogadási fókuszú, a videókban pedig két ismert személyiség, Berkesi Judit sportriporter és László Ági, a Kislány, nagyfoci blog és közösséig oldal zseniális alapítója kínál majd új perspektívát és exkluzív információkat a sport világáról.

Mint írták:

“A Szerencsejáték Zrt. új formátumának célja, hogy hazai és nemzetközi meghívott vendégek segítségével nyújtson betekintést és adjon naprakész szakmai információt elsősorban a futball világából, amely sportág a cég sportfogadási bevételeinek több mint felét biztosítja”

A műsorral havonta legalább kétszer találkozhatnak majd a nézők és hallgatók a Youtube-on, illetve a Spotify-on és az Apple Podcast-en is.

Az első adásnak amúgy a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi volt a vendége, ezt a videót pedig már meg is lehettekinten a Youtube-on, illetve a közösségi felületen fel is tudtok iratkozni a csatornára.