Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

Orbán Balázs: A magyar emberek bölcsek, tudják mi a jó az országuknak


Magyarország határain 400 ezer migráns próbált meg átjutni illegálisan, amikor hazánk azt a döntést hozta, hogy kerítést épít a déli határszakaszon, ezzel megvédve országunk határait és fenntartva a jogrendet. Azóta folyamatosan erős nyomás alatt áll Magyarország a globális elit által – ismertette a Fox News műsorában Orbán Balázs, hogy miért érik a CNN műsorában is tapasztalt támadások Magyarországot.

Fotó: origo.hu

A CNN egyik műsorvezetője korábban valótlan állításokkal kritizálta Magyarországot. Orbán Balázs szerint a sajtótermék újabb példája annak, hogy a nyugati liberális média szándékosan próbál félretájékoztatni hazánkról.

Magyarország határain 400 ezer migráns próbált meg átjutni illegálisan, amikor hazánk azt a döntést hozta, hogy kerítést épít a déli határszakaszon, ezzel megvédve országunk határait. Azóta folyamatosan erős nyomás alatt áll Magyarország a globális elit által – ismertette a Fox News műsorában Orbán Balázs, hogy miért érik a CNN műsorában is tapasztalt támadások Magyarországot.

„Azt gondolják, ha valaki a globális migráció ellen beszél, akkor ő biztosan rasszista, antiszemita vagy akármi”

– mondta.

Magyarország egy 1000 éves nemzet Európa közepén, amely egy kulturális szigetet jelent.

Nagyon büszkék vagyunk a történelmünkre, a zsidó-keresztény örökségünkre és meg akarjuk őrizni azt, ehhez azonban meg kell tudnunk védeni a határainkat

– fejtette ki a kormányfő politikai igazgatója.

Orbán Balázs elmondta, a liberális média üzenetei politikailag motiváltak, egyszerűen nem elégedettek a jelenlegi adminisztrációval. A magyar emberek csak úgy mint az amerikai lakosság bölcs,  tudják, hogy mi jó az országuknak, illetve azt is, hogy mit akarnak elutasítani.

Befogadónak kell lenni a háborús menekültekkel, és nemet kell mondani az illegális migrációra, ezzel a magyar lakosság tisztában van

– emelte ki Orbán Balázs.

A miniszterelnök politikai igazgatója úgy fogalmazott, hazánk Ukrajna szomszédja, és egymillió menekültet fogadott be, a tízmilliós lakosságunk tudja, hogy ezek az emberek menekülnek a háború elől, és velük befogadónak kell lenni. Azonban közben

a déli határon illegálisan átkelni próbáló migránsok egy másik civilizációból jöttek,

a világ más részeiről, és új életet szeretnének kezdeni valahol Európában.

Tucker Carlsont sokkolta, hogy a CNN leadott egy ilyen politikailag motivált műsort és elnézést kért Magyarországtól az egész amerikai média nevében.

Szerző: hirado.hu