Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Október 1-jétől szünetel a Júlia Fürdő gyógyászati tevékenysége és bezár a sóstói Fürdőház


Fotó: aquariusspa.hu

Október elsejétől határozatlan időre bezár a Júlia Fürdő gyógyászati részlege, valamint a Fürdőház teljes egészében. A korábban felírt kezelések az Aquarius Élményfürdő gyógyászati részlegén vehetők igénybe. A költségcsökkentő intézkedések részeként a sóstói 50 méteres medencét sem fedik le télre.

A sóstói fürdőben számos gyógyászati szolgáltatás vehető igénybe, a súlyfürdő mellett szénsavas fürdő, iszappakolás és vízsugaras masszázs is várja a látogatókat, akik a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által támogatott módon is részt vehetnek a fürdőgyógyászati kezeléseken. Korábban ezeket a Júlia Fürdőben és a Fürdőházban is igénybe vehették a vendégek, azonban október elsejétől számos változás lép életbe az említett fürdőkben.

A 2020. október 1. előtt a Júlia Fürdőbe kiírt, vagy ott már megkezdett gyógykúrák önrészének megfizetése a Júlia Fürdőben alkalmazott árakon történik, attól függetlenül, hogy a gyógykúrát a vendég már az Aquarius Fürdőgyógyászaton folytatja – tette hozzá a vezérigazgató

A költségcsökkentés részeként a téli időszakra nem fedik be sátortetővel a Parkfürdő 50 méteres medencéjét és a mellette található tanmedencét, így azok igénybevétele addig lehetséges, amíg a nappali hőmérsékleti viszonyok azt lehetővé teszik.

/nyiregyhaza.hu/