Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

Novák Előd az év első újszülöttjében a cigányság népességrobbanását látja


Szerinte titkosítják, hogy hány cigány születik Magyarországon.

Minden évben szimbolikus jelzés, hogy milyen nemzetiségű Magyarország első szülöttje, hiszen kisebbséggé válhatunk saját hazánkban. A cigányság népességrobbanására már csak a Mi Hazánk Mozgalom figyelmeztet, pedig az eltartók-eltartottak arányának romlásával már nem pusztán a nyugdíjrendszer, hanem az egész államháztartás fenntarthatatlansága fenyeget – olvasható Novák Előd közleményében. A Mi Hazánk politikusa kifejti: pár éve nagy vihart kavart, amikor Rikárdó lett az év első gyermeke egy 23 éves anya negyedik gyermekeként, s ennek kapcsán azt merészeltem írni:

„azért persze szaporodik a magyar is néhol, pl. a mi családunkban is többen vagyunk, mint négy éve.”

Novák szerint a miskolci kórháztól most azt a tájékoztatást kapta, hogy 19 éves az immár négygyermekes anya, aki az újév első babáját napvilágra hozta. Az újszülött a Szelim keresztnevet kapta.

Hazánk legnagyobb problémájával, a katasztrofális demográfiai folyamatokkal nem mer szembenézni a felelőtlen kormány, a cigányságban inkább olcsón megvehető szavazótábort lát, ezért az Orbán-kormányok alatt is tovább nőtt a tizenévesek és az alacsony iskolai végzettségűek körében a termékenység, és ezt abszurd módon nemzeti sikerként tálalják. Titkosítják, hogy mennyi cigány születik Magyarországon, a Novák Katalin családokért felelős miniszterhez benyújtott, Mikor tudhatjuk meg a cigányság termékenységi rátáját? című képviselői kérdésünkre adott válasz szerint soha nem hajlandók kiadni ilyen adatot, noha a KSH is támogatná a hozzáférést, így csak a Debreceni Egyetem kutatói és egy MTA-munkatárs közös tanulmányára hagyatkozhatunk: 12 év múlva az újszülöttek többsége nem magyar, hanem cigány lesz

– olvasható Novák Előd közleményében.