Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Nincsenek jó híreik a meteorológusoknak, ez vár ránk ma


Akik az igazi télre, a télies időre, havazásra és fehér tájakra várakoznak, azok még egy darabig biztos, hogy nem fognak jókedélyűen ébredni reggelente, ugyanis a magyarországi időjárás nem sok változást, és nem sok jót ígér a következő időszakban sem.

Fotó: 24-hu

Nagyon sokan érdeklődnek arról a közösségi médiában, hogy mikor érkezik meg az igazi tél, mikor jön igazi hó, és lesz-e idén fehér karácsonyunk. Nos, úgy tűnik, ebben az évben is szürke és száraz, vagy szürke és esős karácsonyunk lesz.

A meteorológusok előrejelzése szerint egy újabb mediterrán ciklon érkezik hazánk fölé, ami nem sok vizet fog zavarni, a légköri helyzet alapvetően nem fog változni, és hóra sem érdemes még várni.

Szerdán általában borult, párás idő várható, az északkeleti, keleti megyékben lesz kevesebb a felhő, ott több-kevesebb szűrt napsütés is lehet. Az ország délnyugati felén gyenge eső, az Alpokalja területén havas eső, a magasabb hegyekben (főleg a Soproni- és a Kőszegi-hegységben) gyenge havazás is lehet. Az északkeleti, északi szél csak néhol élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük