Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Nem sült el a vadászfegyver, ez volt a szerencséje a fiatal fiúnak


Még augusztus 15-én 15 órakor Kistarcsa külterületén érte tetten egy férfi és fia a tolvajokat, akik éppen szalmabáláikat akarták ellopni. Az elkövetők járművükkel és az azon található bálával megpróbáltak elmenekülni a helyszínről, de tulajdonos és fia utánuk ment, olvasható a Police.hu-n.

A felek között szóváltás alakult ki, amikor az egyik gyanúsított autójával kis híján nekitolatott a sértetteknek, majd dulakodni kezdtek egymással, melynek során apát és fiát ököllel és egy kővel is többször megütötték.

A kialakult verekedés során G. Norbert magához vette az egyik sértett autóban lévő vadászfegyverét, mellyel társa G. Zoltán „Öld meg! Öld meg!” buzdítására megkísérelt a fiatal fiú irányába egy célzott lövést leadni,

EZ AZONBAN A FIÚ NAGY SZERENCSÉJÉRE NEM SIKERÜLT, MERT A FÉRFI NEM TUDTA ELSÜTNI A FEGYVERT.

G. Norbert és G. Zoltán utasította apát és fiát, hogy maradjanak tőlük távol, míg a puskát egy gödörbe temették, majd autóba ültek, és elmenekültek a helyszínről.

A Pest megyei nyomozók a bejelentéstől számított pár órán belül azonosították és lakásukon elfogták a két férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya G. Norbert 31 éves kerepesi, valamint G. Zoltán 38 éves kistarcsai lakossal szemben emberölés bűntett kísérlete és más bűncselekmények miatt – őrizetbe vételük mellett – folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatásukat.