Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Napos-gomolyfelhős tavaszi időre készülhetünk ma


Csütörtökön napos-gomolyfelhős időre készülhetünk helyenként egy-egy gyenge záporral. Helyenként élénk lehet az északi-északnyugati szél. Hajnalban a fagyzugos helyeken gyenge fagy, néhol az Alföldön talajmenti fagy előfordulhat. Napközben 13-18 fokot mérhetünk a legmelegebb órákban.

Pénteken a kezdeti napos időt követően nyugat felől egyre több, vasatagabb felhő borítja be az eget, és a délután második felében nyugaton, északnyugaton, este pedig már a középső tájakon is kialakulhat eső, zápor. A Dunántúlon élénk, néhol erős lehet a délies szél. A maximumok 15 és 21 fok között alakulhatnak.

Szombaton többfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar a változóan felhős-napos időben. A zivatarokat néhol jégeső, felhőszakadás, viharos széllökés kísérheti. A Dunántúlon élénk, erős lökések kísérhetik az északnyugatira forduló szelet. 13 és 22 fok közötti csúcsértékekre van kilátás.

Vasárnap a napos időszakok mellett a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett elszórtan fordulhat elő eső, zápor. Az ésazkias szél a Dunántúlon és a Tiszántúlon többfelé élénk, néhol erős lehet. Délután 17-22 fokra van kilátás.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük