Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Nagydobos, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vezér cikkek

Nagydoboson állították meg az ukrán cigarettcsempész


Nagydoboson állították meg az ukrán cigarettcsempész

© Fotó: police.hu

A járművezető megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól, de Nagydoboson segítőjével együtt elfogták. A járművezető megállás után a gépkocsiból kiszállt és megpróbált elmenekülni, de a rendőrök még a helyszín közelében, feltételezett segítőjével együtt elfogták.

A Kölcse Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2016. március 17-én 21 óra 50 perckor Kölcse belterületén akartak ellenőrizni egy Audi típusú személygépkocsit. A járművezető a rendőrök megállásra felszólító jelzése ellenére nem állt meg. A rendőrök a járművet követték és a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársainak bevonásával, valamint útzár alkalmazásával Nagydobos belterületén megállították. A járművezető megállás után a gépkocsiból kiszállt és megpróbált elmenekülni, de a rendőrök még a helyszín közelében, feltételezett segítőjével együtt elfogták. A gépkocsiban nagy mennyiségű, mintegy 23.000 doboz ismeretlen eredetű, feltehetően csempészett cigaretta volt, amelynek értéke közel 24 millió forint. A rendőrök a járművezetőt egy 36 éves ukrán állampolgárságú férfit, valamint segítőjét egy 34 éves szintén ukrán állampolgárságú férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre. A rendőrség a feltartóztatott járművet és rakományát, valamint a két előállított férfit átadta az eljárás lefolytatására hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük