Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Nagy bejelentést tett a Penny Market: százezreket érintő változás jön a boltokban


Mivel a diszkontlánc forgalmának mintegy felét teszik ki a házon belüli fejlesztések, bővíti a jövőben a saját márkás termékek kínálatát.

A saját márkás PENNY-termékek az elmúlt időszakban nemcsak a vásárlók tetszését nyerték el, hanem számos szakmai díjban is részesültek. Az új köntösbe öltözött, Magyar Termék védjegyes tejtermékekből álló Sissy termékcsalád 100 grammos teavaja után az Aranykosár 8 tojásos csigatészta is kiérdemelte a Kiváló Magyar Élelmiszer Arany fokozatát. Emellett több rangos szakmai versenyen és termékteszten értek fel a dobogó csúcsára az üzletlánc különböző sajátmárkás húskészítményei, tésztái, tejtermékei, magvai vagy éppen bio és mentes termékei.

„A saját márkás termékeink ugyanolyan megbízható minőségűek, mint a gyártói márkás társaik, hiszen a velük szemben támasztott élelmiszerbiztonsági előírások megegyeznek. Árelőnyüket leginkább a kisebb fejlesztési és forgalomba hozatali költségeiknek köszönhetik. A kiváló alternatívát jelentő termékek sikere kézzel fogható, hiszen az üzletlánc forgalmának felét a saját védjeggyel ellátott árucikkek biztosítják. A szakmai elismerések mellett természetesen a fogyasztóink pozitív visszajelzései is kiemelten fontosak, hiszen éppen az ő véleményük alapján fejlesztjük tovább saját márkás választékunkat. A PENNY-nél munkatársaimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy a fogyasztók igényeinek maximálisan megfelelve bővítsük a jól megszokott, kiváló minőségű, mégis kedvező árú saját márkás termékkínálatunkat” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

A közel három évtizede Magyarországon jelenlévő, felelős üzletlánc kiemelt szívügyének tekinti a magyar származású élelmiszerek forgalmazását. A vállalat büszke arra, hogy az elmúlt években erős és kiváló, nagyrészt hazai termelőkből álló beszállítói kört sikerült kiépítenie, és a jövőben is azon dolgozik majd, hogy ez a kör tovább bővüljön.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük