Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Múzeumok éjszakája: Betépve, droggal a táskájában ment be egy rendőrségi programra


Egy tizenkilenc éves szabadkígyósi fiatal érdeklődését felkeltette a hétvégén rendezett Múzeumok Éjszakája. Csodálatos döntéssel éppen a Rendőrségi Igazgatási Központba szeretett volna bejutni. Ahová – meglepetés! – ruházat- és csomagátvizsgálás után lehet csak belépni. Ezen a vizsgálaton – újabb meglepetés! – elég könnyen kiderül, ha az embernek némi drog van a táskájában. Az övében történetesen volt.

Rendorautok atadasa
keszenleti rendorseg
rendor rendorauto
budapest
2019.05.21
Foto: Bodnar Patricia

Ráadásul miután a rendőrök a „fiatalember hátizsákjában jellegzetes szagú droggyanús növényi anyagot találtak”, ő bevallotta nemcsak azt, hogy némi marihuána van nála, hanem azt is, hogy nem sokkal korábban fogyasztott is belőle. A rendőrök mintavételre küldték, ahol kiderült, hogy tényleg, áll a rendőrség közleményében.

Ezek után végül siker koronázta a törekvését, bejutott a rendőrségre. Csak épp a Rendőrségi Igazgatási Központ és az ottani tárlatvezetés helyett a XIII. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol csekély mennyiségű kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt kihallgatták. De hát olyan korban élünk, amikor a kis sikerek is sikerek, a legkisebbek is.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük