Közzétette - Kategória - Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye krónikája

Műszemet kapott a volt párja által megvakított 22 éves szabolcsi édesanya


Hamarosan előkészítő vizsgálatot végeznek a volt párja által bestiálisan bántalmazott 22 éves édesanyán, aki átmenetileg egy festőművész által készített műszemet kapott.

Műszemet kapott Gabriella, akit volt párja vakított meg közel két és fél hónappal ezelőtt. Az implantátumot a 22 éves kemecsei édesanya egyik fényképe alapján készítette el számára egy festőművész.

Kislánya eleinte félt Gabriellától, ezért nem is mert odamenni hozzá, ám mára Mira megbarátkozott édesanyjával, és ma már büszkén mondja, hogy anyukájának ismét van szeme. Gabriella egyelőre nem merte elmondani a lányának, hogy teljesen elveszítette a látását, a kicsi úgy tudja, hogy édesanyja homályosan lát

– nyilatkozta a 22 éves, bestiálisan bántalmazott áldozat az RTL Klub Híradónak.

Gabriella, aki most bátyjánál, Robinál lakik, nem adja fel a küzdelmet, ha minden jól megy, hamarosan egy szebb, jobb minőségű műszemet kap, amelyet szintén egy festőművész fog elkészíteni. Műtétre is készül a család, nagy eséllyel külföldön lesz a korrekciós beavatkozás.

A nyomozók szerint Gy. Attila 2022. február 5-én este Kemecsén olyan súlyosan bántalmazta volt barátnőjét, hogy a 22 éves nő maradandó fogyatékosságot okozó sérüléseket szenvedett, mindkét szemére megvakult.

Gabriella két évig élt együtt a férfival, aki ez idő alatt folyamatosan bántalmazta őt. A férfi többször is megfenyegette volt barátnőjét, hogy ha szakít vele, az áldozatot, testvérét és annak családját is bántalmazni fogja.

Amikor testvére, Robi rátalált a súlyosan megsebesített Gabriellára, azonnal bevitte az ügyeletre, ahonnan a nyíregyházi kórházba kerülve már sajnos nem tudták a nő látását megmenteni.

A fiatal édesanyát bántalmazója brutálisan megverte, amitől a nő elvesztette az eszméletét, a férfi ekkor kinyomta az egyik szemét. Amikor az áldozat magához tért, további ütlegelés és fojtogatás után a férfi a másik szemét is kinyomta.

Az agresszor Gy. A. rémtette után napokig szökésben volt, ám nem jutott messzire. Február 10-én a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek egy hencidai ingatlant, és a ház átkutatásakor egy szekrény mögött, pokrócok alá elrejtőzve megtalálták a férfit.