Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

Megúszhatja a börtönt csecsemőgyilkos anya, aki egy kád vízbe fojtotta két hónapos gyermekét


Az anya saját, mindössze két hónapos csecsemőjét fojtotta bele egy kád vízbe Komlón. A szörnyűséget a kisfiúhoz éppen látogatóba érkező nagyszülők fedezték fel, akik a csöppséget megtalálták.

Evelint az ismerősei mintaanyának tartották, a gyógyszerészként dolgozó nő már nagyon várta első gyermekét. Mikor Nimród megszületett, szinte kivirult, ezért is tartják sokan felfoghatatlannak a tragédiát. Elmegyógyító intézetbe kerülhet a komlói csecsemőgyilkos anya. A főügyészség szerint ugyanis a nő nem lehetett beszámítható, amikor megölte a gyerekét. Az sem zárható ki, hogy szülés utáni depresszióban szenvedett a nő, igaz ebből semmit nem vettek észre a szomszédok.

„Vitte sétálni. A babakocsival voltak levegőzni. Másfél hete találkoztam velük, és mondtam, hogy még nem is láttam a picit, nagyra nőjön, mint az apukája. És ennyi volt, mosolygott, vidám volt” – mondta elcsukló hangon a Tényeknek az egyik szomszéd.  A pár tíz éve volt együtt, két éve házasodtak össze, akkor költöztek Komlóra. Épp bővítették a házukat, hogy a kis Nimródnak legyen babaszobája.