Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Meglepő kutyavásárt tart a NAV


Várja a jövő keresőkutyáit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A gazdák augusztus végéig e-mailben jelentkezhetnek, ha úgy gondolják, kutyáik megfelelnek a feltételeknek – adta hírül a NAV közleményében.

Keresőkutya (Illusztráció)FORRÁS: AFP/OMAR TORRES

Augusztusban keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a

NAV.IVARTÓL ÉS FAJTÁTÓL FÜGGETLENÜL BEKERÜLHET A KIKÉPZÉSI PROGRAMBA A NÉGYLÁBÚ, HA MEGFELEL A KIÍRÁS FELTÉTELEINEK.

A kiképzők 10 és 36 hónap közötti életkorú, kifogástalan egészségi állapotú, oltási könyvvel vagy útlevéllel rendelkező, transzponderszámmal vagy chippel ellátott, nem ivartalanított kutyákat várnak. A sikeres keresőkutya-jelöltek a kiválasztás után 21 napos próbaidőn vesznek részt.

A NAV 2021. augusztus 25-ig a navkutyabeszerzes@nav.gov.hu e-mail-címen várja a gazdák előzetes ajánlatait. Az ajánlatnak tartalmaznia kell a kutya hívónevét, fajtáját, ivarát és vételárát is. A levélben a gazdának meg kell adnia e-mail-címét, adatait, illetve jeleznie kell azt is, hogy a kutyát magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként – például egyéni vállalkozóként, kft.-ként – szeretné eladni.

A hivatal a kutyavásár időpontja előtt felveszi a kapcsolatot azokkal az érdeklődőkkel, akiktől ajánlatot kér: Ekkor elküldi az ajánlattételi felhívást, és a kutyavásár, valamint a beszerzési eljárás további részleteit is.

A NAV várja a négylábú tehetségeket, amelyek a jövő sikeres keresőkutyái lehetnek – írja közleményében az adóhatóság.

A kiírás részletes feltételei megtalálhatók a NAV honlapján.


Don`t copy text!