A magyar háztartások 300 000 tonna élelmiszert pazarolnak el évente, amellyel fél millió ember egy éven keresztül jól tudna lakni. Ez a tetemes mennyiségű, feleslegesen megtermelt és megvásárolt élelmiszer nem csupán erkölcsi és gazdasági kérdés, de az egyik legjelentősebb környezeti probléma is, amely különösen az ünnepi időszakok alkalmával igényel nagyobb figyelmet. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja húsvét alkalmából összegyűjtötte azokat a tanácsokat, amelyekkel mérsékelhető a vendégvárással járó élelmiszerpazarlás és fentarthatóbbá tehető az ünnep.
- Vásárosnaményi Krónikák
- Elsőkézből a Beregből
- Fejlesztések a Bereg szívében
- Beregi rendezvények
- Beregi krónikák
- Turisztika a Beregben
- Regionális hírek
- Megyei krónika
- Kékfény
- Sport
- Magyarország
- Érdekességek
- Beregi- Szatmári- és Nyírségi barangoló
- Látnivalók, túrautak, várak, templomok
- Összeesküvés elméletek
- Olvasóink küldték
- Olvasóink kérdezték
- Olvasóink rovata
- Látnivalók, túrautak, várak, templomok
- Szerelem, Szex és Párkapcsolat
- Beregi és magyar népszokások
- Életmód tippek és praktikák
- Kreatív és Hobbi sarok