Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák, Vásárosnaményi Krónikák

Magyarország friss szextérképe –  ezen településeken néznek a legtöbben pornót, taroltak a Szabolcsiak


Egy friss elemzésből kiderült, hogy 2023-ban mely településeken a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt.

A Google Trends mutatói segítségével kiderül, hogy földrajzilag hol a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt – írja egy friss elemzés alapján a Pénzcentrum.

Az vizsgálták, hogy tavaly nyár óta mely településeken volt fogékonyabb a lakosság az erotikus tartalmakra, és hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. Idén Kelet-Magyarország tarolt az interneten a szexuális témák iránti érdeklődésben.

A tavaly első helyezettként Farád képviselte a nyugati térséget, de idén be sem került a Top10-be, most a Békés vármegyei Kondoros lett az első, mögé még Gávevencsellő és Demecser, azaz két Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település tudott felkapaszkodni a képzeletbeli dobogóra.

A legszexéhesebb városok listájára még további három Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település került fel, a többi helyezést Hajdú-Bihar vármegye vitte el, egyedüiként a Dunántúlról a Fejér vármegyei Lepsény jutott be a listára. Budapest továbbra sem fért bele a legelőkelőbb tíz helyezett közé.

Az első tíz helyezett

  1. Kondoros (Békés)
  2. Gávavencsellő (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  3. Demecser (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  4. Sárrétudvari (Hajdú-Bihar)
  5. Egyek (Hajdú-Bihar)
  6. Nyírcsaholy (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  7. Lepsény (Fejér)
  8. Mánd (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  9. Nagyhalász (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  10. Hajdúdorog (Hajdú-Bihar)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük