40 eve varos vasarosnameny

Vasarosnameny SE - Toszavasvari SE bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény – A Kelet Takarék Megyei I. osztály 23. fordulójában a sereghajtó Tiszavasvári látogatott a Bereg szívébe, Vásárosnaményba. A Naményiak esélyeshez méltóan, végig kontroll alatt tartva a mérkőzés egészét, végül magabiztosan tartották otthon a három pontot.

A mérkőzés összefoglalója:

Edzői nyilatkozatok:

Dudás Zoltán: – Tudtam, hogy nem fogunk úgy játszani, mint a legutóbbi mérkőzésen, de ami a legfontosabb volt, a három pont megszerzése azt teljesítette a csapat.

Nagy István: – Felesleges bármit nyilatkozni a mérkőzésekkel kapcsolatban, mivel kb. annyira érdekli az olvasókat, mint a játékvezetőket a tiszavasvári csapat meccsei… Kisárgul a védelem, mentő viszi el a játékosomat, és még verbálisan is nyomorba taszítanak minket! Ettől függetlenül a Namény kihasználta hibáinkat, gratulálok neki.

A mérkőzés statisztikája:

Vasarosnameny SE - Tiszavasvari labdarugo merkozes (3)Vasarosnameny SE - Tiszavasvari labdarugo merkozes (2)

A forduló további eredményei:Vasarosnameny SE - Tiszavasvari labdarugo merkozes (4)

A bajnokság állása:Vasarosnameny SE - Tiszavasvari labdarugo merkozes (1)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?