40 eve varos vasarosnameny

Vitka SE - Bocs Ksc felnott kezilabda nbIII

Vásárosnamény, Vitka – Magabiztos győzelmet aratott Bereg szívének, Vásárosnaménynak NBII. Észek-kelet csoportjában szereplő Vitka SE kézilabda csapata. A soron következő, 16. fordulóban a Beregiek ellenfele,  a tabella hátsó szekciójában szereplő Mezőkeresztes VSE csapata volt. Az esélyesebb Beregiek végig kontroll alatt tartották a mérkőzést, melynek végén, magabiztos és megérdemelt 14 gólos különbséggel abszolválta a mérkőzést. A csapat győzelemével a beregi alakulat fellépett a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

Vitka SE- Mezőkeresztes VSE NB II. kezilabda merkozes (1)Vitka SE- Mezőkeresztes VSE NB II. kezilabda merkozes (4)Vitka SE- Mezőkeresztes VSE NB II. kezilabda merkozes (3)Vitka SE- Mezőkeresztes VSE NB II. kezilabda merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?