Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Levágta lábáról a nyomkövetőt egy szökött rab, Szabolcs vármegyéig jutott


Egy rendőri felügyelet alatt álló 24 éves nő levágta a lábáról a nyomkövetőt és taxival próbált megszökni, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyéig jutott. Kihallgatása után őrizetbe vették.

Képünk illusztráció Fotó: police.hu

A Tevékenység-irányítási Központ jelzést kapott egy debreceni nyomkövetőről január 28-án hajnalban – számolt be honlapján a rendőrség. Az eszköz egy 24 éves nőhöz volt rendelve, aki bűnügyi felügyelet alatt állt. A járőrök a GPS-koordináták alapján perceken belül megtalálták a nyomkövetőt, amit a nő levágott a lábáról.

AZONNAL HAJTÓVADÁSZATOT INDÍTOTTAK UTÁNA.

A nyomozók feltérképezték a kapcsolati hálóját, és minél több információt gyűjtöttek be a lehetséges úti céljairól. Munkájuk pár órán belül meghozta az eredményt, Ibrányban találták meg a fiatal nőt.

A nyomozás adatai szerint a bűnügyi felügyeletes levágta a lábáról a nyomkövetőt, majd taxit hívott és egészen Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyéig utazott. A bűnügyesek a mobiltelefonját is megtalálták, amit útközben dobott el azért, hogy ezzel is megnehezítse a rendőrök dolgát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást vele szemben. Kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztették letartóztatását.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük