Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Leállás jön a NAV-nál: Ha ügyet intézne, ekkor ne tegye, mert üzemszünet jön


Karbantartás miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) üzemszünetet tart vasárnap, a webes felületeik és az applikációjuk egyes szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal háttérrendszerének karbantartása miatt a NAV webes felületei és a NAV-Mobil applikáció egyes szolgáltatásai nem lesznek elérhetők március 3-án 9 órától 21 óráig – számolt be az MTI. Közleményükben felhívták a figyelmet, hogy az elektronikus ügyintézéskor érdemes figyelembe venni a karbantartási időszakot. A tájékoztatás szerint a karbantartás miatt a március 3-ai kezdetű, egyszerűsített foglalkoztatással kapcsolatos bejelentések az Igazolási kérelemmel benyújtott bejelentés nyilatkozat jelölésével (23. pótlap 6. rovat) március 4-én éjfélig utólagosan benyújthatók.

A karbantartás a Webes Ügysegéd egyéni vállalkozói moduljában tett bejelentéseket is érinti, ezért az egyéni vállalkozók az adat- és változásbejelentéseiket lehetőség szerint a karbantartási időszakon kívül tegyék meg. Az ebben az időszakban elküldött bejelentések is rögzülnek, csak a karbantartás befejezése után, ezért azokat nem kell utólag megerősíteni, megismételni.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük