Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Vezér cikkek

Közös összefogás indult a kárpátaljai menekültek megsegítésére Jándon


Több beregi település is karitatív akcióba kezdett, a Kárpátaljáról, valamint az Ukrajnából , a háború elől menekülő emberek megsegítésére érdekében. Így van ez Jándon is, ahol a falu alpolgármestere közösségi felhívás keretein belül kéri a lakosság segítségét, mint írta:
Tisztelt jándi lakosok, helyi vállalkozók, ismerőseim!
Egy kis összefogásra kérek mindenkit!
Az orosz- ukrán háború miatt hazájukat elhagyni kényszerülő emberek segítésére szervezünk gyűjtést!
Az adományokat a Vöröskereszten keresztül szeretnénk eljuttatni a rászoruló személyek részére. A vásárosnaményi Vöröskereszt irodájával egyeztetve a befogadóhelyek ellátására jelenleg a következőkre lenne szükség:
Azonnal fogyasztható tartós élelmiszerek, tisztálkodószerek (papírtörlő, papírzsebkendő, WC papír, betét, pelenka, fertőtlenítő nedves törlő….) valamint egyszer használatos tányér, pohár, evőeszközök.
Az adományokat szombat-vasárnap du. 2-3 óráig tudjuk fogadni a jándi polgármesteri hivatalban a falugodnoki busz fogja beszállítani a Vöröskereszthez.
Arra kérek mindenkit ha csak kevéssel is tud, de azzal is járuljon hozzá adományakciónkhoz, hogy azzal is tudjunk segíteni a bajbajutott embereken akik sajnos főleg nők és gyerekek.
Információt a gyűjtéssel kapcsolatban üzenetben vagy az alábbi telefonszámon lehet kapni: 30/471-8011.
Megosztásokat köszönöm!
Az összefogás erejében bízva köszönettel:
Baranyi Sándorné
alpolgármester