Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Krónikák, Beregi Sport krónikák, Felső-Szabolcs, Nyírség, Rétköz, Szatmár, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Koronavírus – Megállt a beregi sportélet is, a meccsek mellett az edzések is elmaradnak

Vásárosnamény – Az elmúlt hétvégén zárt kapuk mögött tartották meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnoki mérkőzéseket, tegnapi hatállyal valamennyi utánpótlás korosztály versenyrendszere felfüggesztésre került. A felnőttek folytatását illetően pedig a Magyar Labdarúgó Szövetség tegnap kora délután foglalt állást. Ennek értelmében hétfőtől – visszavonásig – valamennyi felnőtt bajnokságot felfüggesztette. – tájékoztatta szerkesztőségünket Filep Sándor a Vásárosnamény SE elnöke.

Dr. Vági Márton, az MLSZ főtitkára levélben közölte a sportszervezetekkel, hogy az MLSZ elnöksége – a hatóságok döntésével összhangban – azonnali hatállyal felfüggeszti a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét, átmeneti időre, újabb döntésig. A tiltás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére is érvényes, így a Beregben sem rendeznek felnőtt- és utánpótlás labdarúgó, kézilabda, valamint asztalitenisz mérkőzéseket sem – mondta az egyesület elnöke.

– A felfüggesztés idejére mindennemű személyes részvételű sporttevékenység, (például edzés) szüneteltetése javasolt. Az elnökség felhívta továbbá a sportszervezeteket a sportolók és a sportszakemberek otthon tartózkodására vonatkozó előírások megalkotására és betartására – zárta gondolatait Filep Sándor.