Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Kiemelkedőt alkottak a vásárosnaményi gyerkőcök a Bozsik program idei szezonjában

A Magyar Labdarúgó Szövetség a hagyományoknak megfelelően, idén is megrendezte megyénkben a Bozsik fesztiválokat, melyen őszhöz hasonlóan, tavasszal is remekül szerepelt a Popovics Péter vezette, Vásárosnamény SE utánpótlás alakulatok,. A négy korosztály dirigáló tréner az U7, U9, U11 és U13-as korosztállyal is kiemelkedő eredménnyel zárta, nem csak a hétvégi fesztivált, hanem az egész szezont tekintve is.

Popovics Péter csapatai a tavaszi Bozsik-program utolsó állomásán, az U13-as korosztállyal veretlenül és kapott gól nélkül, míg az U11-es korosztállyal két győzelem, egy dönthetetlen és csupán egy vereséggel abszolválta a Mátészalkai Sportcentrumban megrendezett tornát.

A torna után a sikercsapatok edzőját, Popovics Pétert kérdeztük:

„Sajnos számunkra is véget ért a Bozsik-program, a koronavírus járvány-helyzet miatt ugyan nem volt könnyű dolgunk, de azt hiszem ez egész éves teljesítményünket tekintve, büszke lehetek a nálunk játszó gyermekekre. Az eredmény mellett talán sokkal fontosabb, hogy nagyon jó meccseket játszottunk egész évben. Csapataink létszáma folyamatosan emelkedik, hiszen nagyon sokan szeretnék magukra ölteni a vásárosnaményi mezt. Ez pedig nagyon jó érzéssel tölt el. Fejlődésünk megkérdőjelezhetetlen, hiszen egyre több és több mérkőzést nyerünk és hozunk le kapott gól nélkül. Büszke vagyok mind a negyven gyerkőcre, akik az edzéseken és a fesztiválokon is a maximumot hozták ki magukból, önfeledt játékot, sikereket produkálva, ezzel pedig elismerést szerezve nem csak a Vásárosnamény SE-nek, hanem a városnak is. Külön köszönet a szülőknek, hiszen nélkülük nehezen mozdult volna meg ennyi gyerkőc az egész év folyamán.