Közzétette - Kategória - Csengersima, Hírek és érdekességek a Beregből, Szatmárból és a Beregi-Tiszahátról, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szatmár hírei, Szatmári határrendészeti krónika, Szatmári szíréna

TWITTER BEJEGYZÉSEK

INSTAGRAM KÉPEK

RENDEZVÉNY KÉPEKBEN

FACEBOOK OLDAL

FACEBOOK VIDEÓK

Két nap alatt két körözött járművet is lefoglaltak a határon

ket-nap-alatt-ket-korozott-jarmuvet-is-lefoglaltak-a-hataron

Fotó: police.hu

A csengersimai közúti határátkelőhelyen 2016. szeptember 14-én 14 órakor kilépésre jelentkezett egy Volkswagen típusú kisteherautóval közlekedő 23 éves román állampolgár. A határrendészek az ellenőrzések során megállapították, hogy a járművet az olasz hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) körözik. A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai a gépkocsivezetőt előállították, a járművet lefoglalták. A rendőrség a további eljárás alatt a körözést elrendelő hatósággal felvette a kapcsolatot.

Egy nappal korábban ugyanezen a határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy BMW típusú gépkocsival közlekedő kazah állampolgár. A határrendészek alapos ellenőrzése felfedte, hogy a nagy értékű járművet az olasz hatóságok körözik. Az egyenruhások a férfit a Csengeri Rendőrőrsre előállították, a gépkocsit lefoglalták.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Vélemény, hozzászólás?