40 eve varos vasarosnameny
ket-nap-alatt-ket-korozott-jarmuvet-is-lefoglaltak-a-hataron

Fotó: police.hu

A csengersimai közúti határátkelőhelyen 2016. szeptember 14-én 14 órakor kilépésre jelentkezett egy Volkswagen típusú kisteherautóval közlekedő 23 éves román állampolgár. A határrendészek az ellenőrzések során megállapították, hogy a járművet az olasz hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) körözik. A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai a gépkocsivezetőt előállították, a járművet lefoglalták. A rendőrség a további eljárás alatt a körözést elrendelő hatósággal felvette a kapcsolatot.

Egy nappal korábban ugyanezen a határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy BMW típusú gépkocsival közlekedő kazah állampolgár. A határrendészek alapos ellenőrzése felfedte, hogy a nagy értékű járművet az olasz hatóságok körözik. Az egyenruhások a férfit a Csengeri Rendőrőrsre előállították, a gépkocsit lefoglalták.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?