Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Két közkedvelt tévécsatorna is kivonul Magyarországról


Media1 szúrta ki a román médiapiaccal foglalkozó Paginademedia.ro nevű szakportálon, illetve a cseh Mediaguru.cz oldalon, hogy a Warner Bros. Company (WBD) két, a portfóliójába tartozó tévécsatorna elérhetőségét is megszünteti a régió több országában, többek között Magyarországon is.

Készítő: Diego Cervo
Forrás: Diego Cervo

A portál román szaktársának értesüléseire hivatkozva azt írják, a Discovery Science és a DTX (Discovery Turbo Extra) is eltűnik a magyarországi kínálatból. A Discovery egyébként több piacról is kivonul, köztük

  • Közép- és Kelet-Európából;
  • Délkelet-Európa egyes országaiból;
  • a Közel-Keletről;
  • Törökországból;
  • valamint a balti államokból.

A portál információi szerint a szóban forgó két csatorna 2023 év végéig lesz elérhető, a Warner pedig a csatornakínálat és portfólió optimalizálásával magyarázta a döntést.
Most pedig íme azon országok teljes listája, ahol az év végén búcsúzni kell a két csatornától:

Magyarország, Románia, Csehország, Szlovákia, Bulgária, Szerbia, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Montenegró, Macedónia, Albánia, Görögország, Ciprus, Málta, Izrael, Lettország, Litvánia, Észtország, Törökország, Irán ,Libanon, Palesztina, Tunézia, Algéria, Irak, Líbia, Katar, Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Jordánia, Marokkó és Szaúd-Arábia.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük