Közzétette - Kategória - Szatmár - Szabolcs - Rétköz térség hírei

Karácsonyi ajándékokat kapott minden kisvárdai óvodás és bölcsődés

Minden évben, a kisvárdai Karácsonyi Kavalkád első napján, az utolsó kulturális műsor után, gyermekzsivaly közepette, izgatott kisfiúk és kislányok állnak az ünnepi nagyszínpad előtt a sétáló utcában.

Fotó: kisvarda.hu

Óvónőik, nevelőik és egymás kezét fogva arra várnak, hogy a város polgármestere átadja nekik a színes papírokba csomagolt óriási dobozokat, melyek a karácsonyi ajándékaikat rejtik.

Karácsonyi Kavalkád idén sajnos nincs, de színes papírokba csomagolt óriási dobozok és izgatott kisfiúk és kislányok IGEN!

„Ha sajnos nem is az eddig megszokott, ünnepélyes külsőségek mellett, de természetesen ebben az évben sem maradhatott el önkormányzatunk karácsonyi ajándékozása. Kisvárda minden egyházi-, és önkormányzati fenntartású óvodájának és bölcsődéjének, tíz intézmény 31 csoportjának, összesen 41 ajándékcsomagot adtam át szívből, szeretettel.” – nyilatkozta Leleszi Tibor hozzátéve:

„Kicsit szomorú voltam, hogy – a járványügyi védekezés szabályainak betartásával – nem láthattam a boldog gyermek-arcokat és most sehol sem tudtam eleget tenni a beinvitált, szívélyes fogadtatásnak. A lényeg most mégis az, hogy minden kisvárdai óvoda és bölcsőde karácsonyfája alatt már ott vannak az ajándékok, s hogy használják a játékokat a gyermekek és nevelőik jó egészséggel, boldogsággal, élményekkel.” – zárta szavait Kisvárda polgármestere.

/kisvarda.hu/