Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Jönnek a „jövő lottózói” országszerte: a játékosélményt szeretné növelni a Szerencsejáték Zrt.


A játékosélményt és a digitális megoldásokat szeretné növelni a Szerencsejáték Zrt. azokban a modern lottózókban, amelyek közül az elsőt nyitották meg Budán, a MOM Park Bevásárlóközpontban.

Mager Andrea elnök-vezérigazgató az ünnepi eseményen kiemelte: a nemzeti lottótársaság a tíz legnagyobb hazai vállalat között van, a 7400 értékesítési pontjával pedig az ország legnagyobb kiskereskedelmi hálózatát működteti, ahol összesen mintegy 17 ezren dolgoznak. Hozzátette: mindez arra ösztönzi a vállalatot, hogy a lehető legkorszerűbb szolgáltatásokat és lehetőségeket biztosítsák a játékosoknak. Emlékeztetett arra, hogy a társaság lottózói hálózata 2023-ban 14 százalékos növekedést produkált, ami nagyon jó teljesítmény a kiskereskedelmi piac többi szereplőihez képest. Végül arról beszélt, hogy számos fejlesztésre és technológiai újításra készülnek még, így például a vidéki nagyvárosok bevásárlóközpontjaiban is a MOM-parkihoz hasonló „jövő lottózóját” tervezik kialakítani.

Ezekkel az a céljuk, hogy magasabb szintre emeljék a fogadás élményét és a játék örömét.

Bánhegyi Zsófia kereskedelmi igazgató elmondta, az új stratégiájuk célja, hogy a digitális eszközök alkalmazásával növeljék a lottózói hálózatuk versenyképességét, többek között azért is, mert már a hazai sportfogadási piac is kétszereplős. A most megnyitott, úgynevezett zászlóshajó lottózójuk akadálymentes, így a kerekesszékes játékosok is könnyen tudják használni a terminálokat, továbbá a modern arculat és kialakítás mellett, törekedtek a digitális, papírmentes megoldásokra. A MOM Parkban odafigyeltek a tudatos vásárlói út-tervezésre, gyors (önkiszolgáló terminál) és lassú zónákat alakítottak ki, nagy méretű LED-falak és digitális menü-boardok várják a játékosokat és a megismert sorsjegykínáló eszközöket is egy új megoldással váltották ki.

Az első „jövő lottózóját” Mager Andrea és Bánhegyi Zsófia nyitotta meg, az ünnepi eseményen részt vett a 86-szoros válogatott labdarúgó, a korábbi csapatkapitány Szalai Ádám, aki szerint az Európa-bajnokságon a magyar csoportban Németország és Svájc továbbjutásával reális eredmény született. Újságírói kérdésre elmondta, hogy az Eb-n eddig legjobban a korábbi edzője, Ralf Rangnick vezette osztrák, valamint a spanyol válogatott teljesítménye tetszett neki, mert szerinte mindkettőnél jól megfigyelhető volt az egységes csapatjáték.

Forrás: MTI/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük